Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

ΠΑΜΕΛΑ - "THE P PROJECT" 2008



Η επιστροφή της ελληνοαμερικανίδας Πάμελα γίνετε με το maxi single "The P Project". Μην σας ξενίζει ο τίτλος, τα τραγούδια είναι Ελληνόφωνα και είναι και τα δύο R&B...

Πρώτο το "Απ' Την Αρχή Ξανά". Παρά το R&B ύφος του, το τραγούδι δεν θυμίζει ευτυχώς κάποιο hit του εξωτερικού, με εξαίρεση 'ισως το beatbox (ήχοι κρουστών που γίνονται με το στόμα) και χρησιμοποιείται κατa κόρον και με ιδιαίτερη επιτυχία απο τον Timbaland. Το τραγούδι δεν με ενοχλεί αλλά δεν έχει και τίποτα που να με συναρπάζει, με το ρεφρέν να κινείται στον βαθμό της μετριότητας χωρίς να καταφέρνει να χαρακτεί στο μυαλό του ακροατή.

Το "Σε Θέλω Πολύ" είναι το άλλο μισό αυτού του maxi single. Επίσης uptempo R&B, και σαφώς καλύτερο απο το προηγούμενο τραγούδι αλλά...Σας θυμίζει κάτι η εισαγωγή; Το beatbox μήπως; Εάν έχετε ακούσει το τραγούδι "Elevator" απο τον Flo-rida και τον Timbaland τότε σίγουρα κάπου τα έχετε ξανακούσει! Δεν θα μπω βέβαια στον κόπο να συγκρίνω την ελληνική "παραγωγή" με αυτή του Timbaland, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος. Ούτε και θα κρίνω τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω απο την δημιουργία των τραγουδιών αυτών. Προτιμώ να τον κρίνει το αγοραστικό κοινό.

Κλείνω το review εστιάζοντας στην δεσποινίδα Πάμελα και στις ελπίδες που έχει εναποθέσει στο single "The P Project" για μία επιτυχημένη επιστροφή της στην Ελληνική μουσική σκηνή.
P is for Παταγώδης αποτυχία! Good luck miss Pamela...

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 0.5/5

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxa apla gamatos

Greek CD Reviews είπε...

Ευχαριστούμε!

Γίνε φίλος με το Greek CD Reviews στο Facebook! Το username είναι "Grekkcd Reviews".

Tony

Greek CD Reviews