Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ - "ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ" 2008 (PROMO)



Μετά την αποτυχημένη της προσπάθεια για πολιτική καριέρα, την οποία καταλογίζει στην “δυσφήμηση” που της έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος, η Έφη Σαρρή επιστρέφει στον ρόλο της τραγουδίστριας με το CD single “ Οι Δικηγόροι”. Η πρώτη μας επαφή με αυτήν τη δουλειά είναι μέσω του εξωφύλλου του CD, το οποίο είναι φοβερό! Πραγματικά είχαμε να εντυπωσιαστούμε απο εξώφυλλο ελληνικού CD απο το 1999, όταν είδαμε το εξώφυλλο του CD “Φεγγαροστόλιστα” της Μαρίας Παπαδοπούλου. Με μία λέξη: ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ! Τι γίνετε όμως με αυτό που πραγματικά έχει σημασία σε ένα album? Για να δούμε…

Το πρώτο τραγούδι είναι το χορευτικό “Οι Δικηγόροι”. Η κυρία Σαρρή έψαχνε έναν τρόπο να “δέσει” την διαμάχη της με τον κύριο Λαζόπουλο με το νέο της CD, και σκέφτηκε αυτόν τον τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι τραγικό, μιας και το τραγούδι ξεκινά με μία παραλλαγή του μουσικού θέματος της Madonna “4 Minutes”. Τα άσχημα δεν σταματούν εκεί, αφού και το υπόλοιπο μέρος του τραγουδιού είναι παλιό, και ακουστικά…φτηνό. Δεύτερο ”Το Απόλυτο Αρσενικό” ένα ζεϊμπέκικο που δεν πείθει ούτε με την μελωδία, ούτε με τους στίχους αλλά ούτε με την ατάκα στο ρεφρέν.

Τρίτο το “Εύκολα”, ένα ακόμη χορευτικό το οποίο βρίσκεται μουσικά αρκετά χρόνια πίσω (κάπου στα τέλη του ’90 το βλέπω). Τίποτα το ιδιαίτερο. Τελευταίο το “Στα Ξενυχτάδικα”, μία μπαλάντα η οποία αν και δεν είναι τίποτα το φοβερό, είναι και το καλύτερο κομμάτι του single. Δυστυχώς όμως για την κυρία Σαρρή το τραγούδι δεν είναι ιδιαίτερα ραδιοφωνικό, κυρίως γιατί η στιχουργική του θεματολογία είναι αρκετά “βαριά”, ακόμη και για τα ελληνικά FM.

Με λίγα λόγια το CD single της Έφης Σαρρή είναι αδιάφορο και χωρίς βλέψεις επιτυχίας. Το μοναδικό πραγμά το οποίο πραγματικά αξίζει σε αυτήν την δουλειά είναι η καταπληκτική φωτογράφηση που έγινε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 0.5/5

www.efisarri.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eisai gamatosssssssssssssssssssss

Greek CD Reviews είπε...

Euxaristwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!