Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ - "ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ" 2008


requested by a Facebook Friend

Ο Γιώργος Λιανός είναι στα πάνω του. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως χαίρει μεγάλης εκτίμησης απο τον όμιλο ΑΝΤ1. Είναι συμπαρουσιαστής σε δύο εκπομπές του καναλιού και συνεχίζει την μουσική του πορεία μέσα απο τον θυγατρική εταιρεία του ομίλου Heaven Music. Η επιστροφή του στον μουσικό χώρο γίνετε με ένα single με τέσσερα τραγούδια.

Πρώτο το "Πάντα Θα Πονάει", το οποίο είναι διασκευή του ιταλικού τραγουδιού "Instabile" του Nek, σε στίχους του Νεκτάριου Σφυράκη. Το αποτέλεσμα, σε σύγκριση με την original version είναι μέτριο. Κι αυτό για δύο λόγους: Πρώτον, ο Γιώργος Λιανός είναι κατώτερος τραγουδιστικά απο τον Ιταλό ερμηνευτή και δεύτερον επειδή οι στίχοι δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Παρόλαυτα, το τραγούδι είναι πολύ ραδιοφωνικό και είναι σίγουρο πως θα παίξει αρκετά.

Δεύτερο το "Τίποτα Δεν Κρατάει Για Πάντα". Μία λαϊκή ραδιοφωνική μπαλάντα η οποία δεν φαίνεται να έχει τον παράγοντα της επιτυχίας στην στόφα του. Παρά το ότι είναι γραμμένο απο τον Σταμάτη Γονίδη, οι λαϊκές μελωδικές γραμμές δεν φαίνεται να μπορούν να ενισχυθούν απο τον "χλιαρό" φωνητικά Γιώργο Λιανό, χωρίς όμως να βοηθά και ιδιαίτερα το ίδιο τραγούδι, όντας μέτριο σε όλα του.

Τρίτο, και πάλι γραμμένο απο τον Σταμάτη Γονίδη, αυτή τη φορά και στους στίχους, το "Αμόρε Μίο". Και πάλι μπαλάντα, αυτή τη φορά λίγο καλύτερη μουσικά απο την προηγούμενη σύνθεση του κυρίου Γονίδη. Ίσως η ατάκα "Αμόρε Μίο" να προκαλέσει κάποιο ενδιαφέρον στο ακροατήριο αλλά και πάλι δεν προβλέπουμε ένα super hit.

Τελευταίο το "Υπάρχω". Μία midtempo ραδιοφωνική μπαλάντα με μία μικρή αίσθηση χορευτικού τραγουδιού. Μπορεί άνετα να παιχτεί ως warm up lounge track στα bars και clubs της χώρας αλλά δεν έχει ιδιαίτερες βλέψεις να γίνει hit.

Το νέο single του κυρίου Λιανού έχει έλλειψη απο hit, και πέρα απο την διασκευή του Insatbile δεν έχει κάτι άλλο που να προκαλέσει το ακροαματικό κοινό. Πόσο μάλλον το αγοραστικό...

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/5

www.giorgoslianos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: