Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ....



Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω απο το Club Vogue στην Θεσσαλονίκη. Είχαμε πολύ καιρό να δούμε ένα πραγματικά "κλασάτο" live club . Προφανώς όμως οι Stavento όταν εμφανίστηκαν εκεί, δεν ήξεραν που ακριβώς πήγαν να παίξουν. Με άκρως εριστική συμπεριφορά, το δημοφιλές γκρουπ κατάφερε να κάνει ένα ολόκληρο μαγαζί να "ξενερώσει", με σχόλια του τύπου "Εμείς είμαστε underground και δεν γουστάρουμε τους δήθεν trendies με τις SLK και τα ακριβά μπλουζάκια". Αν θέλουν να είναι underground με γειά τους και χαρά τους. Underground όμως δεν σημαίνει αγενής και ασεβής . Underground σημαίνει επίσης λιγότερα, πολύ λιγότερα χρήματα απο όσα έβγαλαν απο την εμφάνιση τους στο club Vogue....Αλλά αυτά δεν τα λένε...Κρίμα, γιατί είχαμε μεγάλο "respect" σε αυτούς λόγω του τελευταίου καταπληκτικού τους album....

Ευτυχώς όμως είχαμε και μία ευχάριστη έκπληξη απο το resident group του club Vogue, τους Άτμα. Το group είναι αρκετά "δεμένο" μουσικά, και με πάρα πολύ δυνατή lead singer. Το μεγάλο αστέρι όμως είναι ένας αφανής ήρωας. Ο ηχολήπτης του group. Πραγματικά η ηχοληψία που είχαν η Άτμα δεν υπάρχει σε πολλά live της χώρας! Μπράβο του! Σημαντικά ψεγάδια ο δεύτερος τραγουδιστής του group, του οποίου η ερμηνεία είναι ένα κράμα Elvis και David Sylvian που δεν μας πολυαρέσει, και το πολύ μέτριο τραγούδι τους που έχουν να παρουσιάσουν. Στα θετικά επίσης το πολύ ωραίο track list τους. Το live τους ήταν μια χαρούμενη μουσική διαδρομή απο τον Ray Charles και τον Χατζηγιάννη, μέχρι τους Moloko και την Katy Perry! Συγχαρητήρια!

Tony

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΑΤΜΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ...
ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ..
ΟΜΩΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!
ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ !!
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ!!

Ανώνυμος είπε...

MYSPACE/ATMATHEBAND

Ανώνυμος είπε...

egw den katalava ti eipan oi stavento????

Greek CD Reviews είπε...

Ειρωνευόντουσαν τους θαμώνες του μαγαζιού γιατί φορούσαν ακριβά ρούχα, ενώ οι Stavento το παίζαν underground παιδιά του λάου, που δεν γουστάρουν τους φραγκάτους.