Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ - "ΔΥΝΑΤΑ 1986-2007"


requested by petalouda

Το τελευταίο διπλό album της Ελευθερίας Αρβανιτάκη είναι μία best of συλλογή με 28 τραγούδια εκ των οποίων το ένα είναι καινούργιο και έχει τίτλο "Μην ορκίζεσαι". Το "Μην ορκίζεσαι" είναι διασκευή του ιταλικού τραγουδιού "Comme Monna Lisa" του ιταλού Mango. Είναι μία ευχάριστη στο αυτί ραδιοφωνική uptempo pop μπαλάντα, η οποία δικαίως χαίρει εκτενούς airplay στα ελληνικά ραδιόφωνα.

Τα υπόλοιπα 27 τραγούδια του album είναι παλαιότερες επιτυχίες (κάποιες μικρότερες, κάποιες τεράστιες). Ειλικρινά δεν πιστεύω πως θα έπρεπε να κριτικάρω τα 27 αυτά τραγούδια ξεχωριστά, μιας και θεωρώ πως τα περισσότερα είναι πια χαραγμένα καλά μέσα μας. Έτσι, αυτό που θα κάνω είναι να πω την γνώμη μου για το αν άξιζει να αγοραστεί αυτό το CD απο κάποιους, και ποιούς θα συμβούλευα να κρατήσουν τα χρήματα τους.

Αξίζει να το αγοράσετε αν:

1) Είναι η πρώτη φορά στη ζωή σας που βλέπετε/ακούτε την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Αγοράστε το γιατί θεωρώ πως είναι το απόλυτο album για να γνωρίσει κάποιος αυτήν την καλλιτέχνιδα.

2) Δεν έχετε κανένα απο τα προηγούμενα albums της. Αγοράστε το γιατί θεωρώ πως αξίζει να υπάρχουν αρκετά απο αυτά τα τραγούδια στην δισκοθήκη σας(CDοθήκη, MP3θήκη, όπως θέλετε πείτε το).

Δεν αξίζει να το αγοράσετε αν:

1) Δεν ισχύει κάτι απο τα παραπάνω.

2) Αν σας ενδιαφέρουν τα λιγότερο εμπορικά (και λιγότερο γνωστά) τραγούδια της κυρίας Αρβανιτάκη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/5

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

thanks tony







petalouda