Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

KOSTAS MARTAKIS - "ALWAYS AND FOREVER" 2008


requested by petalouda


Κυκλοφόρησε το τελευταίο single της απάντησης του Ηλία Ψινάκη στον Σάκη Ρουβά (γνωστός και ως Κώστας Μαρτάκης), το οποίο περιέχει το τραγούδι "Always and Forever", το τραγούδι με το οποίο προσπάθησε ο νεαρός αοιδός να κερδίσει το εισητήριο για την διοργάνωση της Eurovision στο Βελιγράδι χωρίς όμως επιτυχία.

Το single περιέχει συνολικά 5 tracks. Το ομότιτλο τραγούδι "Always and Forever" περιέχεται σε 3 εκτελέσεις (eurovision version, rock version και ballad version). Δυστυχώς εμένα προσωπικά καμία δεν με εξέπληξε ευχάριστα, και πως να γίνει αυτό με την κάκιστη Αγγλική προφορά του κυρίου Μαρτάκη; Η Eurovision version είναι αυτή που όλοι έχουμε ακούσει και η οποία δικαίως δεν έπεισε το ελληνικό κοινό να στείλει τον Κ. Μαρτάκη ως εκπρόσωπο μας στο Βελιγράδι. Με μία λέξη αυτό το Europop άκουσμα θα το χαρακτήριζα...παλιομοδίτικο. Απο τις 3 εκτελέσεις πάντως θα επιλέξω την ballad version (γιατί είναι η μόνη στην οποία μπορώ να καταλάβω τι λέει). Τα υπόλοιπα 2 tracks του single είναι το "Always and Forever" με ελληνικό στίχο, και τίτλο "Πάντα θα γυρίζω εκεί" σε 2 εκτελέσεις (Eurovision version και rock version). Οι στίχοι δεν λένε τίποτα το σπουδαίο αλλά προτιμώ σίγουρα την ελληνική version μιας και δεν υπάρχουν τα άσχημα αγγλικά.

Εν ολίγοις, το τελευταίο single του Κώστα Μαρτάκη δεν προσθέτει τίποτα νέο, και απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς που τους αρέσει το συγκεκριμένο τραγούδι (Always and Forever/Πάντα θα γυρίζω εκεί) και θα ήθελαν να το ακούν σε περισσότερες εκτελέσεις.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 0.5/5

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

me apogohtefses me thn kritikh sou alla den peirazei.

martakis 4 everrrrrrr

petalouda

Greek CD Reviews είπε...

Sorry alla krinw kathe CD me to an aksizei na dwsei kapoios lefta gia na to parei. To sugkekrimeno apeu8unetai mono se fans tou sugkekrimenou tragoudiou.

Euxaristw gia thn anagnwsh. Elpizw se kapoio allo review na mhn se apogohteusw.

Greek CD Reviews